GALATASARAY TRANSFER HABERİ! 3 BOMBA BİRDEN GELİYOR, DÜNYA YILDIZI AN MESELESİ

Galatasaray, transfer bombalarını art arda patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların listesinde bulunan üç yıldızla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İki golcü ve bir orta saha transferi için önemli mesafe kateden Cimbom, flaş transferler peşinde.

GALATASARAY TRANSFER HABERİ! 3 BOMBA BİRDEN GELİYOR, DÜNYA YILDIZI AN MESELESİ

Spor Toto Süper Lig'de sezonun sona ermesi ile beraber takımlar rotasını transfere çevirdi.

Sezonu şampiyonluk zaferi ile noktalayan Galatasaray, kadrosunu kuvvetlendirmek istiyor. Birçok dünya yıldızını kadrosunda bulunduran sarı-kırmızılılar, yeni yıldızlar peşinde. Teknik direktör Okan Buruk'un listesine göre hareket eden kurmaylar, kolları sıvadı.

G.Saray transfer bombalarını art arda patlatmak için yoğun şekilde çalışıyor. Listede birçok yıldız var. Ancak bunlardan özellikle üçü taraftarı heyecanlandıran isimler. Golcü adayları arasında Firmino ve Dembele ile temaslar sürüyor.

Firmino'nun Liverpool ile sözleşmesi sona ermişti. Brezilyalı oyuncu, Arabistan'dan beklediği teklifi alamazsa Cimbom'a "evet" diyecek. Lyon'dan ayrılan Moussa Dembele'de de önemli mesafe alındı.

Cimbom, futbolcunun maliyetini 5 milyon euro'nun altına çekmeye çalışıyor. Ön libero listesinde üst sıralarda yer alan Paredes'te de olumlu gelişmeler var. 28 yaşındaki Arjantinli için PSG ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Sarı-kırmızılı yönetim Paredes'i ikna etmeye kararlı.

galatasaray-transfer-haberi-3-bomba-birden-geliyor-dunya-yildizi-an-meselesi.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.