GALATASARAY'IN YILDIZ FUTBOLCUYU 4 YILLIĞINA KADROSUNA KATACAĞI ÖĞRENİLDİ

Transfer döneminin sessiz takımı Galatasaray, ilk bombasını patlatıyor. Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için önemli yıldızlarla görüşen Cimbom, flaş bir ismin transferinde sona geldi.

GALATASARAY'IN YILDIZ FUTBOLCUYU 4 YILLIĞINA KADROSUNA KATACAĞI ÖĞRENİLDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekibin kurmayları yeni sezon için birçok isimle görüşme halindeydi. Yönetim bu sezonki ilk hedefini Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak olarak belirlemişti.

Bu doğrultuda Dursun Özbek ve yönetim kurulu, yapacağı transferleri Devler Ligi ön eleme maçlarına yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyordu. Ancak sarı kırmızılı kurmalar, transfer piyasasındaki yüksek rakamlar sebebiyle ince eleyip sık dokuma kararı almıştı.

Transferde şu ana kadar sessiz kalan Aslan, ilk bombasını patlattı. Galatasaray'ın yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdiği öğrenildi. Konuyla ilgili sıcak bilgiyi ise İtalyan basını verdi.

PAREDES G.SARAY'DA!

Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Leandro Paredes transferinde mutlu sona ulaştı. Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre sarı kırmızılılar, 28 yaşındaki orta sahayla 4 yıllık anlaşma sağladı. Cimbom'un, Arjantinli yıldıza senelik 2.5 milyon Euro ücret ödeyeceği belirtildi.

Öte yandan Paredes ile anlaşan Galatasaray, PSG ile bonservis sorununu çözdükten sonra transfere nokta koyacak. Geçen sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren Paredes, 39 karşılaşmada görev aldı. Paredes bu maçlarda 1 gol attı ve 2 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Arjantinli oyuncunun, PSG ile olan kontratı 2024'te sona erecek. 28 yaşındaki yıldız, kariyerinde Roma, Zenit, Boca, Empoli ve Verona gibi takımlarda da forma giymişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.