Gümüşdağ’dan Baykan’a tebrik

Hakem operasyonu ve Mehmet Baykan’ın istifası TFF'de deprem yaratırken, Nihat Özdemir yönetiminin dağılacağı ve Göksel Gümüşdağ'ın göreve geleceği öne sürülüyor.

Gümüşdağ’dan Baykan’a tebrik

Hakem operasyonu ve Mehmet Baykan’ın istifası TFF'de deprem yarattı. En kıdemli üyelerden Mehmet Baykan'ın istifasıyla Nihat Özdemir yönetiminin dağılacağı, Göksel Gümüşdağ'ın göreve geleceği öne sürülüyor.

Kulislerden alınan bilgilere göre Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın, yeni başkan olmak için kolları sıvadığı ve Baykan’ın da bu yönetimde ikinci başkan olarak yeniden görev alacağı iddia edildi.

Mevcut TFF'nin görev süresinin yaklaşık 14 ay sonra bitecek olması nedeniyle kulislerde hareketlenme yaşanırken, gündeme eski başkanlardan Haluk Ulusoy’un da TFF başkanlığı için ismi geçiyor.

gumusdag.jpg

“MEHMET BAYKAN TEBRİK EDİYORUM”

Öte yandan Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, dün yaptığı açıklamada, Mehmet Baykan’ın aldığı istifa kararıyla ilgili kendisini tebrik ettiğini ifade etmişti. 

Gümüşdağ açıklamasında “Uzun yıllar TFF’de uzun yıllar çok önemli bir futbol adamı olan, hukuktan sorumlu bir başkan vekili, bu konunun uzun süre istişare edilmediğini, ani karar verildiğini, hukuka aykırı olduğunu ve Tahkim Kurulu’nun kararı bozmasından sonra vicdanen sorumluluk duyup onurlu duruş sergileyip istifa etmiştir. Kendisini tebrik ediyorum”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.