Gürcistan-Türkiye maçında skandal olay!

A Milli Erkek Basketbol Takımı, iki uzatmaya giden maçta Gürcistan'a yenildi. Gürcistan'ın ev sahipliğinde oynanan maça skandallar damga vurdu.

Gürcistan-Türkiye maçında skandal olay!

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu üçüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, ev sahibi Gürcistan’a iki uzatma sonunda 88-83'lük skorla mağlup oldu. Gürcistan'ın ev sahipliğinde oynanan maçta skandallar ardı ardına geldi.

Milli Takım Antrenörü Hakan Demir, “3 Gürcü oyuncu ve güvenlik görevlileri koridorlarda Furkan Korkmaz ile kondisyonerimize saldırdı” dedi.

Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan ise "Furkan, soyunma odasına kondisyonerle giderken Gürcistan'da atılan oyuncu, oynamayan oyuncular ve polislerle birlikte bize saldırdılar" dedi.

Ömer Onan, "Ben buradan FIBA'ya sesleniyorum, o koridordaki tüm kameraları dakika dakika bizim önümüze getirecekler. Eğer getirmeyeceklerse, biz turnuvadan çekileceğiz. Resmen yumruk yumruğa birbirimize girecektik Gürcistan polisiyle. Onlar bizim önümüze kameraları getirecekler, biz de bakacağız. Tüm oyuncularımız bizim için çok değerli, biz de turnuva yaptık hiç böyle olmadı. Tüm hata FIBA'nın! ifadelerini kullandı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, A Grubu'nda dördüncü maçında 6 Eylül Salı günü TSİ 14.30’da Belçika ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.