İlk maçta ezici üstünlük kurmuştu! Konyaspor, Kasımpaşa'yı bu kez deplasmanda yenmek istiyor

Sezonun ilk yarısında ezici bir oyun üstünlüğüyle sahasında Kasımpaşa'yı mağlup eden Konyaspor, bu kez rakibini deplasmanda devirmenin hesaplarını yapıyor. (Kasımpaşa-Konyaspor maçı ne zaman?)

İlk maçta ezici üstünlük kurmuştu! Konyaspor, Kasımpaşa'yı bu kez deplasmanda yenmek istiyor

Süper Lig'in 30. haftası birbirinden önemli mücadelelere sahne olacak. Geçen hafta sahasında Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olarak 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Konyaspor'da zorlu mücadelenin hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar sezonun ilk yarısında sahasında konuk ettiği ve ezici bir oyun üstünlüğüyle yenilgiye uğrattığı rakibini bu kez deplasmanda mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

İLK YARIDAKİ MAÇI 2-1 KAZANMIŞTI

Konyaspor, ligin 9.haftasında konuk ettiği Kasımpaşa karşısında 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, maç süresince 569 pas yaptı. Buna karşılık Kasımpaşa 374 isabetli pas yapabildi. Konyaspor tam 16 şut çekerken bunların 8’i kaleyi buldu. Kasımpaşa ise 8’de 3 yaptı. Anadolu Kartalı topla oynamada da yüzde 60’a 40 gibi ezici bir üstünlük kurmuştu.

Süper Lig'in 30. Haftasındaki Kasımpaşa-Konyaspor maçı pazartesi günü saat 19.00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda başlayacak. Karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.