İsmail Kartal Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını değerlendirdi

Süper Lig’in 35. haftası bugün oynanan iki maçla tamamlandı. Konyaspor deplasmanından 0-0 beraberlikle dönen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı.

İsmail Kartal Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını değerlendirdi

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadele sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

“MATEMATİKSEL OLARAK ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR”

Oyuncularının maç başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettiğini ve sadece golü bulamadıklarını anlatan Kartal, şunları söyledi;

“İlk devre iyi bir oyun sergileyemedik. İkinci yarı değişiklerle daha baskılı, daha oyunumuzu etkinleştirerek maçı kazanmayı hedefledik. Pozisyonlar da bulduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar ellerinden geleni yaptılar. Sadece gol bulamadık. Sorumluluk bana aittir. 7-8 tane net pozisyona girdik, değerlendiremedik. Çok üzgünüz. Böyle bir şey beklemiyorduk. Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz. Ümit ilgili herhangi bir şey söyleyemeyiz ama matematiksel olarak hala şansımız devam ettiği sürece biz son maça kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

ismail-kartal-konyaspor-macini-degerlendirdi.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.