İşte Konyaspor’un kozu!

Bu sezon kendi evinde sadece 1 kez mağlup olan Konyaspor’da gözler iç sahada oynanacak olan Kasımpaşa maçında. Zirve yolunda puan kaybı yaşamak istemeyen yeşil-beyazlıların en büyük kozu stadı ve taraftarları olacak.

İşte Konyaspor’un kozu!

Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak Konyaspor-Kasımpaşa karşılaşması öncesinde, yeşil-beyazlıların iç saha performansı dikkat çekiyor.

Konya Büyükşehir Stadı’ndaki karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Konyaspor, bu sezon kazandığı puanların büyük bölümünü seyircisi önünde elde etti. Sahasında etkili bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlılar, bu sezon Konya Büyükşehir Stadı’nda 13 kez rakiplerini konuk etti.

Bu maçlarda 9 galibiyet elde eden yeşil-beyazlılar, 3 beraberlik aldı ve 1 kez yenilgi yaşayarak  30 puan topladı. Rakiplerine 19 gol atan Konyaspor, kalesinde ise 7 gol gördü.

konyaspor-001.jpg

Kendi sahasında tek yenilgisini Sivasspor karşısında 1-0’lık skorla alan Konyaspor’un en büyük kozu stadı ve taraftarları olacak. Zirve yarışını sürdürerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı arzulayan yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa karşısında da etkili performansını devam ettirerek sahan 3 puanla ayrılmak istiyor.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Konya Büyükşehir Stadı’nda Cuma günü saat 20.00’da oynanacak olan Konyaspor-Kasımpaşa maçının tribün biletleri dün itibarıyla satışa çıktı. 20 ile 170 TL arasında satışa sunulan biletlere yeşil-beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.