Konya ASKF, Şekibe Aksoy İlkokulu'nda öğretmenlerin gününü kutladı

Konya ASKF Yönetim Kurulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Karatay Şekibe Aksoy İlkokulu’nda kutladı. Öğretmenlere karanfil hediye eden Başkan Remzi Ay ve beraberindeki heyet, okul idaresine de öğrenciler için spor malzemeleri hediye etti.

Konya ASKF, Şekibe Aksoy İlkokulu'nda öğretmenlerin gününü kutladı

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri M. Ali Çakar, Faruk Hatipoğlu, Mustafa Çörekçi, Berati Özatan, Necip Yıldız, Yakup Sezgin ve İbrahim Karabacak, Öğretmenler Günü nedeniyle Karatay Şekibe Aksoy İlkokulu’nu ziyaret etti.

Öğretmenlere karanfil, öğrencilere de spor malzemesi hediye eden Başkan Ay ve yönetim kuruluna okul müdürü Faruk Acar teşekkür etti.

Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, öğrencileri teknoloji bağımlılığından kurtarmanın en iyi yolunun spor yapmak olduğunu vurguladı. Son zamanlarda spor alanlarının artırıldığını söyleyen Ay, bu alanların daha da artırılması ve çocukların küçük yaşlardan itibaren en az bir spor dalıyla ilgilenmeleri gerektiğini vurguladı.

Ay, “Bizleri ve toplumu yetiştiren siz öğretmenlere müteşekkiriz. Şahsınızda tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım” dedi.

konya-askfden-sekibe-aksoy-ilkokuluna-ziyaret.png

konya-askfden-sekibe-aksoy-ilkokuluna-ziyaret-001.png

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.