Konya’da basketbol heyecanı yarın başlıyor

FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Challenger Turnuvası, yarın Konya’da oynanacak olan maçlarla start alacak. Ay-yıldızlılar organizasyondaki ilk maçında 13 Temmuz Salı günü Rusya ile karşılaşacak.

Konya’da basketbol heyecanı yarın başlıyor

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından yaz aylarında düzenlenen FIBA 20 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Challengers yarın Konya’da oynanacak olan müsabakalarla başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde oynanacak olan müsabakalar 18 Temmuz’da sona erecek. Müsabakalara Türkiye, Fransa, Rusya, Belarus, Polonya ve Portekiz takımları katılacak.

Ay-yıldızlılar organizasyondaki ilk maçında 13 Temmuz Salı günü Rusya ile karşılaşacak.

Millilerimiz 14 Temmuz Çarşamba günü Fransa, 15 Temmuz Perşembe günü de Belarus ile karşı karşıya gelecek. Bir günlük aranın ardından 17 Temmuz Cumartesi günü Portekiz ile karşılaşacak Ay-Yıldızlılarımız, 18 Temmuz Pazar günü oynayacağı Polonya müsabakasıyla maçlarını tamamlayacak. 20 Yaş Altı Kız Milli Takımımızın Konya Spor ve Kongre Merkezi'nde oynayacağı müsabakalar saat 18.00’de başlayacak.

mac-programi.jpg

Ayrıca 3-8 Ağustos'ta Türkiye, Rusya, Slovenya, Letonya, Polonya ve Çekya'nın mücadele edeceği FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challengers da yine Konya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.