Konya’daki şampiyonaya yabancı antrenörlerden tam not

Avrupa’nın en prestijli altyapı basketbol organizasyonlarından FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası heyecanı Konya’da yaşanıyor. Şampiyonaya katılan yabancı antrenörler şu ana kadar aksaksız yürüyen organizasyona tam not verdi.

Konya’daki şampiyonaya yabancı antrenörlerden tam not

Konya’da düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası Pazar günü 21.30’da oynanacak final karşılaşması ile tamamlanacak.

Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan müsabakalarda Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Belçika, Çekya, Finlandiya, Fransa, İspanya, İsrail, İtalya, Letonya, Litvanya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Sırbistan ve Slovenya’nın 18 Yaş Altı Kız Milli Takımları mücadele ediyor.

konyadaki-sampiyonaya-yabanci-antrenorlerden-tam-not.jpg

Şampiyonaya katılan takımların başantrenörleri Türkiye Basketbol Federasyonu’na organizasyonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yabancı antrenörlerin tamamı Konya’daki spor tesislerine, otellere ve kendilerine yardımcı olan görevlilere hayranlıklarını ifade etti.

Janet Fowler (Almanya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)

“Organizasyon komitesinin oldukça başarılı bir planlama yaptığını düşünüyoruz. Otel odaları gayet düzenli, gönüllülerin hepsi oldukça kibar ve en küçük bir ricamızda bile ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.”

Laurent Francois (Belçika 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)

“Konaklama anlamında otel odaları mükemmel ve yemekler çok lezzetli. Toplantı salonu ile soyunma odaları çok güzel tasarlanmış. Lojistik olarak salonlara ulaşım da gayet kolay. Operasyondaki herkesle iletişimimiz gayet iyi."

Vincent Bourdeau (Fransa 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)

“Ulaşım konusunda otobüs her zaman programa uygun hareket etti. Spor salonunda her şey mükemmeldi. Misafirperverliğe, mihmandarımıza ve otel personeline yardımları için teşekkür ederim. Bu organizasyonda birçok yeni kişiyle tanıştık. Bu nedenle çok mutluyuz.”

Rudolfs Rozitis (Letonya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)

“Konya'daki turnuva her bakımdan çok iyi organize edilmiş. Otellerde takımlar için çok çeşitli yemekler mevcut. Temiz ve personel sayısı yeterli bir otelde konakladık. Salon ve otel arasında transferi sağlayan servis her zaman zamanında geldi. Basketbol salonları ise harika... Bu mükemmel organizasyon için teşekkür ederiz.”

Ernest Novak (Slovenya 18 Yaş Altı Kız Milli Takım Başantrenörü)

“Türkiye Basketbol Federasyonu’na ve Konya'ya bu etkinliği gerçekleştirdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Organizasyonun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Harika bir otelde konaklıyoruz. Oteldeki ve spor salonundaki personeller bizlere yardımcı oluyorlar. Ekstra olarak söylemeliyim ki mihmandarımız çok iyi birisi.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.