Konyalı terzi Aziz’e beklediği hediye ulaştı

Konya’nın Hüyük ilçesinde terzilik yapan Aziz Kılınçaslan, geçtiğimiz ay Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile telefonda görüşmüş ve forma sözü almıştı. Aziz başkanın sözünü verdiği hediye sahibine ulaştırıldı.

Konyalı terzi Aziz’e beklediği hediye ulaştı

Konya’nın Hüyük İlçesinde terzilik ve hazır giyim işiyle uğraşan 62 yaşındaki Aziz Kılınçaslan, Fenerbahçe takımına olan tutkusuyla biliniyor. Evinin dış cephesi, iş yerinin levhası sarı-lacivert, koyu bir Fenerbahçe taraftarı.

Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, geçtiğimiz ay Hüyük temasları sırasında terzi Aziz Kılınçaslan’ın işyerini de ziyaret etmişti.

Sohbet sırasında konu futboldan açılınca Baykan, Fenerbahçe’nin efsane başkanı Aziz Yıldırım’ı cep telefonundan arayarak, terzi Aziz amca ile görüştürmüştü.

konyali-terzi-azize-bekledigi-hediye-ulasti.jpg

FORMADA AZİZ YILDIRIM’IN İMZASI DA VAR

Aziz Yıldırım’ın, o telefon görüşmesinde sözünü verdiği Fenerbahçe forması hafta içinde sahibine ulaştı.

İstanbul’da yaşayan Konyalı iş adamı aynı zamanda Güngören Belediye Meclis üyesi Süleyman Üstün, memleketi Hüyük İmrenleri ziyarete geldiğinde emaneti Aziz Kılınçaslan'a teslim etti.

konyali-terzi-azize-bekledigi-hediye-ulasti.png

BAYKAN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, kayda alınan bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Formanın ön tarafında Aziz Yıldırım'ın imzası yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.