Konyaspor 3. hazırlık maçına çıkıyor

Konyaspor, Erzurum’daki son hazırlık maçında yarın Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sebail Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlıların ikinci etap hazırlık çalışmaları ise 22 Temmuz’da sona erecek.

Konyaspor 3. hazırlık maçına çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Palandöken’deki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdüren Konyaspor, yarın üçüncü hazırlık maçına çıkacak.

Erzurum’da daha önce Süper Lig ekiplerinden Samsunspor ve Alanyaspor ile hazırlık maçı yapan yeşil-beyazlılar bu kez Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sebail Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde, 21 Temmuz Cuma günü oynanacak müsabaka saat 17.00’de başlayacak.

konyaspor-3-hazirlik-macina-cikiyor.jpg

ERZURUM KAMPI

Erzurum kampında basın mensuplarına açıklama yapan Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, geçen yılki başarıyı koruyup ligi üst sıralarda bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Stanojevic, şunları kaydetti:

"Geçen sezondan 7 önemli futbolcumuz takımdan ayrıldı. Yöneticilerimiz bu konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni transferlerin yakın zamanda gerçekleşeceğine inanıyorum. Güzel haberlerle taraftarlarımız da mutlu olacak. Yeni dahil olacak oyuncularımızın da hedeflerde büyük bir etkisi olacak."

konyaspor-3-hazirlik-macina-cikiyor-002.jpg

Sırp teknik adam hazırlık çalışmalarında altyapıdan gelen genç futbolcularla özel olarak ilgilendi. Hazırlık maçlarında bu oyunculara forma şansı verdi.

Kampta, M. Ali Büyüksayar ile yedek kaleciler Mehmet Erdoğan ve Deniz Ertaş’ın performansları beğenildi. Ancak hoca genç futbolcuların henüz Süper Lig seviyesinde olduğunu düşünmüyor. Bu yüzden transfer sürecinin daraldığına işaret ederek soruna çözüm bulunmasını istiyor.

Konyaspor’un Erzurum’daki ikinci etap kamp çalışmaları 22 Temmuz Cumartesi günü sona erecek. Takım geride kalan sürede çalışmalarını Konya’da Kayacık Tesislerinde sürdürecek.

konyaspor-3-hazirlik-macina-cikiyor.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.