Konyaspor 7-1’lik maçın rövanşını almak istiyor

Konyaspor Süper Lig’de yarın zorlu bir maça çıkacak. Sahasında şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe’yi konuk edecek yeşil-beyazlılar rakibini yenerek ilk yarıdaki farklı mağlubiyetin rövanşını almak istiyor.

Konyaspor 7-1’lik maçın rövanşını almak istiyor

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'in 35. haftasında yarın Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 20.00'de oynanacak mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek.

ALİ ÇAMDALI İLK MAÇINA ÇIKACAK

Haftaya 36 puanla 16 sarıda giren Konyaspor’da Sivas maçı sonrası Fahrudin Ömerovic ile yollar ayrılmıştı. Kulübün sportif direktörü Ali Çamdalı, yönetim tarafından teknik direktör olarak görevlendirildi. Çamdalı, yeni göreviyle Fenerbahçe karşısında ilk sınavına çıkacak.

konyaspor-7-1lik-macin-rovansini-almak-istiyor.jpg

KONYASPOR RÖVANŞI ALMAK İSTİYOR

Sezonun ilk yarısında en farklı mağlubiyetini (7-1) Fenerbahçe’den alan Konyaspor rakibini yenerek ilk maçın rövanşını almak istiyor.

konyaspor-7-1lik-macin-rovansini-almak-istiyor-001.jpg

ETHEMİ VE SAMBOU CEZALI

Konyaspor’da sakat oyuncular iyileşti. Niangbo ve Boateng takımla birlikte çalışmalara başladı. Sivas maçında sarı kart gördükleri için cezalı duruma düşen Ethemi ve Sambou dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlı takım bugün yapacak son çalışma ile maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

konyaspor-7-1lik-macin-rovansini-almak-istiyor-002.jpg

FENERBAHÇE’DE İKİ EKSİK

89 puanla lider Galatasaray’ın 4 puan gerinde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesinde 2 eksik bulunuyor. Beşiktaş derbisinde sakatlanan İsmail Yüksek'in yanı sıra saha çalışmalarına başlayan Jayden Oosterwolde, yarın oynanacak mücadelede takımlarını yalnız bırakacak.

Son deplasman mücadelesinde Sivasspor ile berabere kalan İsmail Kartal'ın ekibi, şampiyonluk yarışında kayıp yaşarken, bir sonraki hafta iç sahada derbi maçta Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup etmişti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.