Konyaspor en az 4 oyuncu transfer edecek

Süper Lig’de ikinci yarı 5 Ocak’ta başlıyor. Deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak Konyaspor’da gözler takıma yapılacak takviyelere çevrildi. Başkan Ömer Korkmaz, en az 4 oyuncu transferi yapacaklarını açıkladı. Calvo ile ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Konyaspor en az 4 oyuncu transfer edecek

Trendyol Süper Lig 19. hafta müsabakaları 5, 6 ve 7 Ocak'ta oynanacak. Ertelenen 16. hafta müsabakaları ise 9, 10 ve 11 Ocak'ta yapılacak.

KONYASPOR’U ZORLU BİR FİKSTÜR BEKLİYOR

Sezonun ilk yarısını Kayserispor galibiyeti ile kapatan ve puanını 18’e çıkaran Konyaspor’u zorlu bir fikstür bekliyor.

Yeşil-beyazlı takım 7 Ocak Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı 10 Ocak Çarşamba günü ise Fenerbahçe’ye konuk olacak. Konyaspor deplasmandaki üçüncü maçını İstanbulspor ile 14 Ocak Pazar günü oynayacak.

konyaspor-en-az-4-oyuncu-transfer-edecek.jpg

KUPADA RAKİP GÖZTEPE

Konyaspor İstanbul’da oynayacağı üç Süper Lig karşılaşmasının ardından 18 Ocak’ta Göztepe ile oynayacağı kupa maçından seyircisi ile buluşacak. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakaları 16, 17 ve 18 Ocak tarihlerinde oynanacak.

GÖZLER TRANSFERLERE ÇEVRİLDİ

Sezonun ilk yarısında beklentilerin altında kalan Konyaspor’da gözler takıma yapılacak takviyelere çevrildi. Futbolda ikinci transfer dönemi 11 Ocak’ta başlayacak. Yönetim nokta transferlerle sezonun ikinci yarısında yeni bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.

konyaspor-en-az-4-oyuncu-transfer-edecek-003.jpg

EN AZ 4 OYUNCU ALINACAK

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, en az 4 oyuncunun transfer edileceğini belirterek, “Bugün ihtiyacımız olanın ne olduğunun farkındayız. Gerekirse risk alacağız, bonservis bedeli ödeyeceğiz. Gerçekten dokunuş yapacak oyuncuları alacağız. Bizi yeniden ayaklandıracak olan ne varsa yapacağız. Bunu söylerken şu anlam çıkmasın. Takımı sil baştan da yapacak halimiz yok. Transfer sezonu başladığında en azından santraforumuzu kadromuzda istiyoruz.” dedi.

konyaspor-en-az-4-oyuncu-transfer-edecek-002.jpg

CALVO AYRILACAK MI?

Kosta Rikalı defans oyuncusu Francisco Calvo’nun durumuyla ilgili de bilgi veren Korkmaz şunları söyledi:

“Burada kalması yönünde yeni bir teklif, yeni bir rakam sunduk. Değerli olduğunu yeteri kadar anlattık. Burada kalmayı sürekli paraya bağlayarak konuşursan bu şehirde kalmak istemediğini anlarız. Menajerini davet ettim tekrar bir araya gelip görüşeceğiz. Biz başka kulüplerin verdiği paradan aşağı teklif etmiyoruz. İstanbul’da yaşamak istiyordur, belki başka bir şeydir ama şu an oyuncumuz olduğu için konuşmak istemiyorum ama yarın bir gün giderse o zaman rahat konuşurum. Takımımızın oyuncusu en nihayetinde. Kimin gidip gitmeyeceği konusu ise transfer sezonunda netleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.