Konyaspor Galatasaray maçına iddialı hazırlanıyor

Süper Lig 19. hafta müsabakasında Pazar günü Galatasaray ile karşılaşacak Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Bugün basına açık idmanda açıklama yapan Uğurcan Yazğılı, “İstanbul’dan puan ve puanlarla döneceğimize inanıyoruz” dedi.

Konyaspor Galatasaray maçına iddialı hazırlanıyor

Tümosan Konyaspor 2024’ün ilk resmi karşılaşmasına deplasmanda Galatasaray karşısında çıkacak. Maçın hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde sürdüren Yeşil-beyazlı takımda Uğurcan Yazğılı, gazetecilere açıklama yaptı.

“PUAN VEYA PUANLARLA DÖNECEĞİZ”

Önce Galatasaray sonra Fenerbahçe ile iki zor maça çıkacaklarını hatırlatan başarılı defans oyuncusu, “Çalışmalarımız gerçekten iyi gidiyor inşallah oradan puan ve puanlarla döneceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

“KONYASPOR’U HAK ETTİĞİ ÜST SIRALARA TAŞIYACAĞIZ”

Konyaspor’u hak ettiği üst sıralara taşımak istediklerini belirten Uğurcan Yazğılı, şunları söyledi:

“Son haftalarda performansımız yükseliyordu ama şanssız bir şekilde kaybedip berabere kalıyorduk ama son hafta içeride taraftarımızın önünde Kayserispor’a karşı güzel bir galibiyet aldık.

Birkaç gündür yoğun bir tempoda çalışıyoruz inşallah önümüzdeki maçlarda da aynı şekilde performans gösterip Konyaspor hak ettiği yerlere üst sıraları taşımak istiyoruz.”

konyaspor-galatasaray-macina-iddiali-hazirlaniyor.jpeg

Son Kayseri maçında Ahmet Oğuz’un yerine sağ kanatta görev yapan Uğurcan; “Konyaspor’da üç farklı mevkide görev aldım ve sahada olduğum zaman her şeyimi vermeye çalışıyorum. Hocam nerede görev verirse versin en iyi performansımı sergilemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.