Konyaspor İstanbul'a uçtu

Yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Konyaspor'da İstanbul yolculuğu başladı. Yeşil beyazlılarda hedef Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla dönmek.

Konyaspor İstanbul'a uçtu

Konyaspor, ligin 30’uncu haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını bugün sabah Kayacık tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan yeşil beyazlılarda İstanbul seferi başladı. Konyaspor, hava yolu ile İstanbul'a gitti. Konaklayacağı otele geçecek olan Konyaspor kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde çıktığı 5 maçta; 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Konyaspor, zorlu Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılarak daha üst sıralara çıkma adına yeni bir seriye başlamak istiyor.

VOLKAN BAYARSLAN YÖNETECEK

Konyaspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçını Volkan Bayarslan yönetecek. Kasımpaşa Recep Tayip Erdoğan Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçta Bayarslan’ın yardımcılıklarını İlker Takpak ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Kritik mücadelede dördüncü hakem olarak ise Çağdaş Altay görev alacak. İstanbul bölgesi hakemi Bayarslan, bu sezon ilk kez Konyaspor’un maçını yönetecek.

konyaspor.jpeg

3 OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Kasımpaşa maçında Konyaspor 3 oyuncusundan eksik sahaya çıkacak. Yeşil Beyazlılarda Alper Uludağ, Marin Anicic ve Barış Yardımcı bu maçta forma giyemeyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.