Konyaspor Kasımpaşa sınavında

Süper Lig'in 26. hafta maçında Konyaspor, Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Trabzonspor mağlubiyetiyle zirve yolunda yara alan yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa engelini kayıpsız geçmek istiyor.

Konyaspor Kasımpaşa sınavında

Süper Lig'in 26. hafta maçında Konyaspor, Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Bugün  saat 20.00'de Konya Büyükşehir Stadı'nda başlayacak mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını ise Osman Gökhan Bilir ve Hakan Karabalcık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olarak açıklandı.

Bu sezon Süper Lig'de dikkatleri üzerine çeken bir performans sergileyen Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde oynadığı futbol ile büyük bir beğeni kazandı.

Cikalleshi, Hadziahmetovic, Abdulkerim Bardakçı, Ibrahim Sehic gibi isimlerin yükselen form grafiği takımı bambaşka bir noktaya taşırken, Konyaspor kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

5 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Konyaspor'da 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte, Abdülkerim Bardakcı, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi ve Sokol Cikalleshi, ceza sınırında olan oyuncular. Bu oyuncular Kasımpaşa karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda Başakşehir maçında forma giyemeyecekler.

MUHTEMEL 11’LER

KONYASPOR: İbrahim Sehic , Skubic , Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Soner Dikmen, Hadziahmedovic, Konrad Michalak, Rahmanovic, Zymer Bytyqi, Cikalleshi

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Donk, Tarkan, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Aabid, Fall, Ahmet, Umut.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.