Konyaspor Kasımpaşa'ya karşı 8 maçtır yenilmiyor!

Süper Lig'de son olarak sahasında Giresunspor’u mağlup eden Konyaspor, yarın kendi sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Yeşil-beyazlı takım rakibine son 8 Süper Lig mücadelesinde mağlup olmadı.

Konyaspor Kasımpaşa'ya karşı 8 maçtır yenilmiyor!

Süper Lig'de Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Konyaspor, rakibine 8 maçtır kaybetmiyor. Yeşil-beyazlılar oynadığı son 8 Süper Lig maçını 4 galibiyet ve 4 beraberlik ile tamamlarken, Kasım 2017 yılından beri kaybetmedi.

Süper Lig tarihinde Kasımpaşa ile 21 kez karşılaşan Konyaspor bu maçların 9’un kazanırken, 7’sini berabere tamamladı. Yeşil-beyazlılar 5 maçından ise mağlubiyetle ayrıldı. Konyaspor geride kalan maçlarda rakip filelere 35 gol atarken, kalesinde ise 27 gol gördü.

konyaspor-003.jpg

Yeşil-beyazlılar rakibi ile resmi müsabakalarda toplamda 29 kez karşı karşıya geldi. Konyaspor 29 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyet alırken 43 gol atarken, 39 golü filelerinde gördü.

EVİNDE ÜSTÜN

Yeşil-beyazlılar Konya’da ise rakibi karşısında galibiyetler de üstün. Konyaspor, kendi sahasında Kasımpaşa ile oynadığı 14 maçın 9’unu kazanırken, 3 maçını berabere 2 maçından ise yenilgi ile ayrıldı. Yeşil-beyazlılar iç sahada ise rakip filelere 23 gol atarken, kalesinde 12 gole engel olamadı.

Konyaspor, rakibi karşısında en farklı galibiyetini ise 4-1’lik skorla alırken,  en farklı yenilgisini ise 4-0’lık skorla aldı.

Haber Dairesi

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.