Konyaspor rakibinin 25 maçlık yenilmezlik serisini bozmak istiyor

Konyaspor şampiyonluk mücadelesi veren güçlü rakibi Galatasaray’ın evindeki 25 maçlık yenilmezlik serisini bozmak istiyor. Sarı-kırmızılılar sahasındaki son mağlubiyetini geçtiğimiz sezon Hakan Keleş’in çalıştırdığı Giresunspor karşısında almıştı.

Konyaspor rakibinin 25 maçlık yenilmezlik serisini bozmak istiyor

Konyaspor, Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray mücadelenin hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Kayacık Tesisleri'nde yapılan ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas oyunuyla sürdürdü. Futbolcular daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi.

"İYİ SONUÇLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Antrenmandan öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hakan Keleş, üst üste İstanbul'da deplasman maçlarına çıkacaklarını hatırlatarak; “Hepsi birbirinden zorlu maçlar. Bizim için zor bir periyot ama iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Çünkü son 5 maçımıza baktığımızda içerideki Sivas maçı hariç 2 galibiyetimiz ve deplasmanlardan da aldığımız puanlar var. Oyuncularımızın morali yerinde. Deplasman oyunlarını zaman zaman iyi oynuyoruz. Büyük maçlar atmosferi iyi olan maçlar. Oyuncularımızla beraber iyi çalışacağız. Bizim de puanlara ihtiyacımız var. Onun için transfer dönemine kadar bu periyodu en az hasarla geçmemiz gerekiyor. İnşallah da iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

konyaspor-rakibinin-25-maclik-yenilmezlik-serisini-bozmak-istiyor.jpg

HAKAN KELEŞ GİRESUNSPOR’DA BAŞARMIŞTI

Konyaspor, rakibinin 25 maçlık yenilmezlik serisine son vermek istiyor. Geçtiğimiz sezon Giresunspor’u çalıştıran Hakan Keleş, sezonun ikinci haftasında Galatasaray’ı deplasmanda 0-1 mağlup etmişti. Sarı-Kırmızılı takımın o maçtan buyana sahasında bileği bükülmüyor.

konyaspor-rakibinin-25-maclik-yenilmezlik-serisini-bozmak-istiyor-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.