Konyaspor sezonun en kritik mücadelesine çıkacak

Konyaspor yarın Alanyaspor ile sezonun en kritik mücadelesine çıkacak. Yeşil-beyazlı takım Kasımpaşa’nın ardından Alanya maçını da kazanıp düşme hattındaki rakipleri ile puan farkını açmak istiyor.

Konyaspor sezonun en kritik mücadelesine çıkacak

Konyaspor Süper Lig’in 33. hafta mücadelesinde Alanyaspor’u konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda yarın saat 16.00’da başlayacak mücadelede Oğuzhan Çakır düdük çalacak.

SEZONUN EN KRİTİK MAÇI

Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla dönen ve 36 puanla düşme hattının 2 basamak üzerinde bulunan Konyaspor, Alanyaspor maçını da kazanarak rakipleri ile puan farkını açmak istiyor.

KONYASPOR’DA 1 EKSİK

Bugün yapacağı son antrenmanla Alanya maçının hazırlıklarını tamamlayacak yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Yasir Subaşı dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ayak parmağında kırık olan Muhammet Demir ise bu hafta takımla birlikte çalışmalara başladı.

konyaspor-yarin-alanyaspor-ile-sezonun-en-kritik-mucadelesine-cikacak-yesil-beyazli-takim-kasimpasanin-ardindan-alanya-macini-da-kazanip-dusme-hattindaki-rakipleri-ile-puan-farkini-acmak-istiyor.png

FATİH TEKKE TRİBÜNDE OLACAK

Alanyaspor ise topladığı 42 puanla 10. sırada bulunuyor. Son maçında Galatasaray’a 4-0 mağlup olan Akdeniz ekibinde teknik direktör Fatih Tekke’ye müsabakanın yardımcı hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 39.000 bin TL para cezası verildi.

Aynı maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gören orta saha oyuncusu Leroy Fer de Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

konyaspor-yarin-alanyaspor-ile-sezonun-en-kritik-mucadelesine-cikacak-yesil-beyazli-takim-kasimpasanin-ardindan-alanya-macini-da-kazanip-dusme-hattindaki-rakipleri-ile-puan-farkini-acmak-istiyor.jpg

SÜPER LİG'DE 16. RANDEVU

Konyaspor ile Alanyaspor, yarın oynayacakla maçla Süper Lig tarihinde 16. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 15 müsabakada taraflar sahadan 6’şar kez galibiyetle ayrılırken, 3 maçta isi taraflar yenişemedi.

konyaspor-yarin-alanyaspor-ile-sezonun-en-kritik-mucadelesine-cikacak-yesil-beyazli-takim-kasimpasanin-ardindan-alanya-macini-da-kazanip-dusme-hattindaki-rakipleri-ile-puan-farkini-acmak-istiyor-001.jpg

İki takım Konya’da 7 kez karşı karşıya gelirken, yeşil-beyazlı takım bu maçlarda 2 kez rakibini mağlup ederken, 3 maçta da yenildi, 2 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. İki takım arasında bu sezon ligin ilk yarısında Alanya’da oynanan maç 2-2 berabere bitmişti.

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.