Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic’ten taraftara çağrı

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Beşiktaş maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu. Beşiktaş’a karşı en iyi şekilde mücadele edeceklerini belirten Stanojevic, “Tribünleri dolu görmek istiyoruz” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic’ten taraftara çağrı

Konyaspor, Pazar günü sahasında Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Beşiktaş’ı konuk edecek. Yeşil-beyazlılar zor mücadelenin hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

STANOJEVİC’TEN TARAFTARA ÇAĞRI

Antrenmanın basına açık bölümünde konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, yeşil-beyazlı taraftarlara çağrıda bulundu. Beşiktaş’a karşı en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyleyen Sırp teknik adam, “Çalışmalardan memnunum, taraftarımızın da tribünleri doldurarak yanımızda olmasını istiyoruz” dedi.

konyaspor-teknik-direktoru-stanojevicten-taraftara-cagri.jpg

“HÜCUM FUTBOLUNU SEVİYORUM”

Stanojevic, takımın pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadığı ve durağan bir futbol ortaya koyduğu şeklindeki soruya ise şu cevabı verdi:

“Ben hücumu seven bir hocayım. Bunu zaman zaman gösterdik. Bazen sahada istediğimiz kaliteyi gösteremediğimiz durumlar olabilir. Girilen pozisyon veya oynadığımız rakibe karşı değişebiliyor.”

konyaspor-teknik-direktoru-stanojevicten-taraftara-cagri-001.jpg

“KAZANMAK İÇİN SIKI ÇALIŞYORUZ”

Stanojevic’ten sonra futbolcular adına başarılı defans oyuncusu Francisco Calvo, açıklama yaptı. Calvo, “Beşiktaş maçını kazanmak için sıkı çalışıyoruz ve sonuna kadar savaşacağız. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” dedi.

konyaspor-teknik-direktoru-stanojevicten-taraftara-cagri-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.