Konyaspor’da hedef Erzurumspor

Erzurumspor maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da gözler Erzurumspor’da. Teknik Direktör İlhan Palut, oyuncularını hataları konusunda uyarılarda bulunurken, Erzurumspor maçının önemine dikkat çekti.

Konyaspor’da hedef Erzurumspor

Konyaspor, Erzurumspor ile 4 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı 32. hafta maçının hazırlıklarında günü yapılan antrenmanla değerlendirdi.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, izinli olan A Takım oyuncular yer almadı.

Alt yapı takımlarından oyuncular ile Marko Jevtovic, Musa Çağıran, İsmail Güven ve Doğan Can Gölpek’in yer aldığı antrenman topla ve topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular, topla oyunun ardından yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

konyaspor.jpeg

"SİZLERE GÜVENİYORUM"

Öte yandan Teknik Direktör İlhan Palut, antrenmanda oyuncularına hataları konusunda sık sık uyarılarda bulunurken, Erzurumspor maçının önemine dikkat çekti. Palut, “Rakipler kazanır, kaybeder... Şu anda rakiplere bakmaya gerek yok. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız ve kazanacağız. Yeni bir seriye başlayacağız. Sizlere güveniyorum. Bu hafta hata yapmamalıyız. 3 puan alıp yolumuza bakacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.