Konyaspor'da keyifler yerinde

Cumartesi günü Alanyaspor ile sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak Konyaspor’da moraller yerinde. Yeşil- beyazlı futbolcuların salonda yaptığı çalışmaya ilişkin görüntüler paylaşıldı.

Konyaspor'da keyifler yerinde

Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-0 mağlup eden ve bir günlük izinin ardından Alanyaspor maçı hazırlıklarına başlayan Konyaspor’da futbolcuların keyfi yerinde.

Konyaspor kulübü dünkü antrenmana ilişkin yeni görüntüler paylaştı. Kasımpaşa maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular salonda yenileme çalışması yaptı. Görüntülerde oyuncuların moralli olduğu gözlenirken, sakatlıkları devam eden Yasir Subaşı ve Muhammet Demir’in bireysel çalışmalarına da yer verildi.

Yeşil-beyazlı ekip dün Galatasaray’a sahasında 4-0 yenilen Alanyaspor maçı hazırlıklarına bugün 16.00’da yapacağı antrenman ile devam edecek.

Galatasaray karşılaşmasında turuncu yeşilli ekipte teknik direktör Fatih Tekke ile orta saha oyuncusu Leroy Fer kırmızı kart gördü. Hollandalı futbolcu Konyaspor maçında forma giyemeyecek, Fatih Tekke de tribünde olacak.

konyasporda-keyifler-yerinde.jpg

konyasporda-keyifler-yerinde-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.