Konyaspor’da kritik zirve hafta sonunda yapılacak

Konyaspor’da Fatih Özgökçen ve kurmayları, Teknik Direktör İlhan Palut ile hafta sonunda bir araya gelecek. Toplantıda yeni sezon öncesi gidecek ve gelecek oyuncular belirlenecek.

Konyaspor’da kritik zirve hafta sonunda yapılacak

Konyaspor’da  Fatih Özgökçen ve kurmayları, Teknik Direktör İlhan Palut ve Konyaspor Sportif Direktörü Adnan Erkan yeni sezon öncesi transferler için pazar günü bir araya gelecek. Zirvede gidecek ve gelecek oyuncular masaya yatırılacak. 

Öncelikle bütçeyi düşünen ve belirlenen rakamın üstüne çıkmak istemeyen Konyaspor’da, başarılı teknik adam oyunu iki yönlü oynayabilen orta saha ve forvet oyuncusu ile kanatlara mutlaka takviye yapılmasını isteyecek.

Transfer zirvesinde en önemli noktanın ise gidecek futbolcuların olduğu bildirildi. Kasasını düşünen ve maaş baremini aşağıya çekmek için yüksek ücret alan bazı futbolcularla masaya oturacak olan yönetimin, bu konuda da İlhan Palut ile fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi. İlhan Palut’un zirvede takviyeler konusundaki en önemli isteğinin lig başlamadan tüm transferlerin bitirilmesi olduğunu Başkan Özgökçen’e ileteceği kaydedildi.

Öte yandan Konyaspor yönetiminin Süper Lig ekiplerinin talepleri doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu, 2021-2022 Futbol Sezonu yaz ve ara transfer dönemlerinin birer hafta uzatılması ile gelecek sezon için harcama limitlerinde sapma oranını % 25 olarak açıklamasını memnuniyetle karşıladığı öğrenildi.

ÖNCELİKLİ HEDEF GENÇ OYUNCULAR

Başkan Fatih Özgökçen ve kurmayları yapılacak yeni transferlerin birkaç sene sonra para kazandıracak yeteneklerden seçilmesini ilk hedef olarak belirlemiş durumda. Mevcut oyuncuların en az 1 yıl daha takımı sırtlayacağını düşünen Özgökçen ve scout ekibi alacakları genç oyuncuları bu sürede oynayacak duruma getirip 2 yıl içinde takımı büyük oranda yenilemenin hesaplarını yaptığı kaydedildi. Ayrıca zirvede İlhan Palut’un genç oyuncular almanın uzun vadede fayda getireceğini ancak bu transferleri mutlaka tecrübeli isimlerle de tamamlamaları gerektiğini yönetime aktaracağı kaydedildi.

KAMP YURT İÇİNDE

Öte yandan Konyaspor’un kamp programı da netlik kazanmaya başladı. Yeşil-Beyazlıların yeni sezon için yurt dışı kampı düşünmediği ve çalışmalarını Türkiye’de yapmayı planladığı kaydedildi. Konyaspor’un iki etaptan oluşan ve 20 günlük bir kamp programı üstünde durduğu belirtilirken, kampların Erzurum veya Bolu’da yapılması düşünüldüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.