Konyaspor’da Ömerovic kalan 4 maçı değerlendirdi

Konyaspor, Sivas'ta rakibine tek golle yenildi. Kalan son 4 maçın ikisini şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray ile yapacak yeşil-beyazlılarda teknik direktör Fahrudin Ömerovic, “mücadeleye devam etmemiz gerekiyor” mesajı verdi.

Konyaspor’da Ömerovic kalan 4 maçı değerlendirdi

Konyaspor teknik direktörü Fahrudin Ömerovic, 1-0 biten Sivasspor maçı sonrası mağlubiyeti ve kalan 4 haftalık fikstürü değerlendirdi.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda buluna Ömerovic, “Maç ortada gidiyordu. Çok fazla pozisyon olmayan bir karşılaşmaydı. Oyunu bir şekilde tutmaya çalıştık. Ancak son dakikalarda Manaj’ın serbest vuruştan dönen topu ağlarla buluşturması skoru belirledi. Mücadeleye devam etmemiz gerekiyor. 4 hafta kaldı, inanıyorum Konyaspor yeteri kadar puan toplar.” dedi.

konyasporda-omerovic-kalan-4-maci-degerlendirdi-001.jpg

FENERBAHÇE MAÇI YORUMU

6 Mayıs Pazartesi günü Konya’da oynanacak Fenerbahçe maçına ilişkin görüşleri de sorular Ömerovic, şunları söyledi:

“Fenerbahçe ve Galatasaray ligi domine eden iki takım. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Bütün riskleri almak zorundayız. Bu maçlardan puan ya da puanlar alabilirsek avantajlı duruma gelebiliriz. Tüm riskleri alacağız. Fenerbahçe maçından sonra bizim için daha kritik Samsunspor ve Kayseri maçları var.”

konyasporda-omerovic-kalan-4-maci-degerlendirdi-002.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.