Konyasporlu oyuncu Beşiktaş'ın gündeminde!

Yerli bir stoper almak isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yönetime Konyaspor forması giyen Adil Demirbağ'ın ismini verdiği iddia edildi.

Konyasporlu oyuncu Beşiktaş'ın gündeminde!

Fotospor'un haberine göre; Daha önceki dönemlerde de siyah-beyazlıların gündemine gelen  Adil Demirbağ'ın aynı zamanda sağ bek ve ön liberoda da oynayabilmesi Şenol Güneş’in 25 yaşındaki oyuncuyu istemesinde özellikle önemli bir yer tuttu. 

BİZZAT AHMET NUR ÇEBİ DEVREDE

Beşiktaş yönetiminin Adil için bir girişim hazırlığında olduğu bu transferi bizzat Başkan Ahmet Nur Çebi’nin üstlendiği belirtildi. Ancak Süper Lig’de en azından Avrupa Kupalarına katılma potasında yer almak isteyen Konyaspor’dan oyuncu almanın zor olduğu için ilk görüşmeden olumlu bir sonuç alınmazsa üstelenmeyeceği öğrenildi. 

KONYASPOR'DAN AYRILMAK İSTEMEDİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Adil Demirbağ’ın yıllardır üst düzey maçlarda Konyaspor formasını sürekli olarak giymesine rağmen İstanbul takımlarının dikkatinden kaçıyor. Milli takıma da davet edilmiyor. Adil’in Karagümrük’te kiralık oynadığı dönemde İstanbul’un zorluklarını yaşadığı için Konyaspor’dan ayrılmaya pek de sıcak bakmadığı konuşuluyor.

 

 

Kaynak:Fotospor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.