Konyaspor’u zirveden indiren hakem yönetecek!

Konyaspor, Beşiktaş mücadelesinde düdük çalacak Abdulkadir Bitigen yönetiminde 10’ncu maçına çıkacak. Kayseri bölgesi hakemi Bitigen, bu sezon Konyaspor’un mağlubiyetle tanıştığı ve Sehic’i kartla oyun dışı bıraktığı maçta görev yapmıştı.

Konyaspor’u zirveden indiren hakem yönetecek!

Konyaspor, Abdulkadir Bitigen yönetiminde daha önce çıktığı 9 mücadelede 3 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 4 kez sahadan yenik ayrıldı. Söz konusu bu maçlarda FIFA kokartlı Kayseri bölgesi hakemi, Konyasporlu oyunculara 2 kırmızı ve 20 sarı kart gösterdi.

KONYASPOR’UN SERİSİ BİTİGEN’LE BİTTİ

Konyaspor, 38 yaşındaki hakemin son yönettiği karşılaşmada Francisco Calvo’nun kendi kalesine attığı golle Galatasaray’a 2-1 mağlup olurken, 6 haftalık yenilmezlik serisi de son bulmuştu.

SEHİC’E İKİNCİ SARIDAN KIRMIZI GÖSTERDİ

Karşılaşmanın son bölümünde Konyaspor'un kalecisi Sehic ile Galatasaraylı Torreira ve Icardi arasında tartışma çıkmış, yaşananların ardından Bitigen 89. dakikada Mauro Icardi ve Fernando Muslera’ya sarı kart gösterirken, İbrahim Sehic’i ikinci sarı kartla oyun dışında bırakmıştı.

ADİL DEMİRBAĞ KALEYE GEÇTİ

Konyaspor 5 değişiklik yapmamasına karşın 4 oyuncuyu 3 seferde değiştirdiği için kaleye savunma oyuncusu Adil Demirbağ geçmiç ve Icardi'nin şutunda yaptığı kurtarışla gole izin vermemişti.

BEŞİKTAŞ’IN, BİTİGEN’LE 7. MAÇI

Beşiktaş bugüne kadar Abdulkadir Bitigen yönetiminde çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 2 kez de mağlup oldu. Bitigen, söz konusu maçlarda Siyah beyazlı oyunculara 1’i kırmızı olmak üzere 18 kez karta başvurdu.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.