Konyaspor’un Erzurum kampı sona erdi

Konyaspor’un 10 Temmuz’da başlayan Erzurum kampı sona erdi. Yeşil-beyazlılar 3. etap hazırlık çalışmalarına 25 Temmuz’da Konya’da başlayacak.

Konyaspor’un Erzurum kampı sona erdi

Tümosan Konyaspor, Palandöken Yüksek İrtifa Merkezindeki hazırlık çalışmalarını tamamladı. Sabah saatlerinde planlanan kampın son antrenmanı iptal edildi.

Yeşil-beyazlılar Erzurum’da üç hazırlık maçı yaptı. Samsunspor’u 3-2 mağlup eden Anadolu Kartalı, Alanyaspor’a 3-1, Azerbaycan temsilcisi Sebail Futbol Kulübüne ise 2-0 yenildi.

Geçtiğimiz sezonki kadrodan 7 futbolcu takımdan ayrılmıştı. Bu nedenle Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, hazırlık çalışmalarında altyapıdan gelen gençlerle özel olarak ilgilendi.

konyasporun-erzurum-kampi-sona-erdi.jpg

HAZIRLIK MAÇLARI YÜZ GÜLDÜRMEDİ 

Hazırlık maçlarında kaleyi genç kaleciler Mehmet Erdoğan ve Deniz Ertaş korudu. Mehmet Ali Büyüksayar ve Ata Berk Karababa performanslarıyla teknik heyetin gözüne girdi.

Transfer tahtası kapalı olduğu için henüz resmi sözleşmeye imza atmayan yeni transferler Yunus Mallı ve Marlos Moreno takımın Erzurum kampında yer aldı.

Sokol Cikalleshi ve kaptan İbrahim Sehic’de kampın son günlerinde takıma katıldı.

Çarşamba günü Konya’ya gelen Fransız oyuncu Morgan Scheiderlin ise teknik heyetin görüşü doğrultusunda Konya'da kaldı. 33 yaşındaki futbolcu, kendisine verilen özel program dahilinde bireysel olarak çalışıyor.

Kosta Rikalı defans oyuncusu Francisco Calvo, milli takım maçları nedeniyle izinli olduğu için halen ülkesinde bulunuyor. Calvo’nun önümüzdeki hafta Konya’ya dönmesi bekleniyor.

konyasporun-erzurum-kampi-sona-erdi-001.jpg

TRANSFER ŞART 

Hazırlık maçlarında takıma nokta transferler yapılması gerektiği bir kez daha görüldü. Teknik Direktör Stanojevic, takımı organize edebilecek ofansif orta saha, forvet ve defansif orta sahaya ihtiyacı olduğunu söylemişti.

3. ETAP KONYA'DA

Yönetimin transfer tahtasını açtıktan sonra anlaşma sağlanan oyuncularla toplu olarak imza töreni düzenleyeceği daha önce açıklanmıştı. Yeşil-beyazlı takım, 25 Temmuz Salı günü Konya’da toplanacak ve saat 19.00’da Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

konyasporun-erzurum-kampi-sona-erdi-001.png

konyasporun-erzurum-kampi-sona-erdi-002.jpg

konyasporun-erzurum-kampi-sona-erdi-002.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.