Konyaspor’un eski futbolcusu piyasa değerini 3’e katladı

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşme süresi belli oldu. Eski Konyasporlu futbolcunun sözleşmesi 2026'ya kadar uzatıldı. Abdülkerim'in piyasa değeri 9,5 milyon Euro olarak güncellenirken, sarı-kırmızılı takımda 4. kaptan olarak görevlendirildi.

Konyaspor’un eski futbolcusu piyasa değerini 3’e katladı

Bu sezon sergilediği performans ve verdiği skor katkısıyla dikkat çeken milli stoper Abdülkerim Bardakcı, geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamıştı.

1 yıllık opsiyonu devreye sokulan Abdülkerim Bardakcı, 2 yıl daha Galatasaray forması giyecek.

DÖRDÜNCÜ KAPTAN OLDU

Galatasaray yönetimi, iki sezon önce Konyaspor’dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı'ya bir jest daha yaptı. Milliyet'in haberine göre, başarılı defans oyuncusu tecrübeli savunmacı, Muslera, Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'nun ardından takımın Sarı-Kırmızılıların 4. kaptanı oldu.

konyasporun-eski-futbolcusu-piyasa-degerini-3e-katladi.jpg

Özellikle genç futbolculara çok destek veren ve teknik kadronun işini kolaylaştıran Abdülkerim, Konyaspor’da da takım kaptanları arasında yer alıyordu.

konyasporun-eski-futbolcusu-piyasa-degerini-3e-katladi-001.jpg

PİYASA DEĞERİNİ 3’E KATLADI

Bu sezon tüm kulvarlarda 7 gol atan Abdülkerim Bardakcı, 1 gol daha atması durumunda kariyer rekorunu kıracak. Konyaspor’dan 2,8 milyon Euro’ya Galatasaray’a transfer olan milli futbolcu 2 sezonda piyasa değerini 3’e katladı. Abdülkerim’in transfer markt’taki yeni güncel piyasa değeri 9.5 milyon Euro olarak güncellendi.

konyasporun-eski-futbolcusu-piyasa-degerini-3e-katladi-002.jpg

"SÖZLEŞMELERİN UZATILMASI MUTLULUK VERİCİ"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, bazı oyuncuların sözleşmesinin uzatılmasının önemli olduğunu söyledi.

Fernando Muslera, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmelerinin uzatılmasıyla ilgili Buruk, "Onlar, bizim için hem insan hem futbolcu olarak çok önemli. Onların takımın başarısındaki payı çok büyük. Sözleşmelerinin uzatılması mutluluk verici. Türk oyuncuların kazandıkları paralar Euroya göre düştüğü için her sene sözleşmelerinin yenilenmesi, düzeltilmesi gerekiyor. Bunda da kulübümüz gerekeni yaptı. Başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

konyasporun-eski-futbolcusu-piyasa-degerini-3e-katladi-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.