Konyaspor’un eski yıldızının bonservis bedeli açıklandı

Galatasaray, Avrupa’nın dev kulüplerinin peşinde olduğu Abdülkerim Bardakcı'nın bonservisini 25 milyon Euro olarak belirledi. Milli stoper bu rakama satılması durumunda, Arda Güler'den sonra en pahalı ikinci Türk futbolcu olacak.

Konyaspor’un eski yıldızının bonservis bedeli açıklandı

Galatasaray'ın milli stoperi Abdülkerim Bardakcı, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Ara transfer döneminde İtalyan devi Milan'ın yoğun ilgi gösterdiği milli stoper için Galatasaray, bonservis bedelini belirledi.

GALATASARAY 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Sözcü'de yer alan habere göre, Galatasaray iki yıl önce 2,8 milyon Euro'ya Konyaspor'dan renklerine bağladığı Abdülkerim Bardakcı için 25 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

EN PAHALI İKİNCİ TÜRK FUTBOLCU OLABİLİR

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'yı 25 milyon Euro'ya satması durumunda 29 yaşındaki savunmacı yurt dışına satılan en pahalı 2. Türk olacak. Zirvede, 30 milyon Euro'yu bulan bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler yer alıyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 30 resmi maça çıkan Abdülkerim, 2547 dakika süre aldı ve 4 gol kaydetti. Konyaspor’un eski yıldızı milli maçlarında yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde de performansı ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti.

konyasporun-eski-yildizinin-bonservis-bedeli-aciklandi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.