Konyaspor’un konuğu Beşiktaş

Konyaspor Süper Lig'in 7. haftasında yarın Beşiktaş’ı konuk edecek. İki takım Süper Lig’de 45. kez karşılaşacak. Konuk ekip akşam saatlerinde özel uçakla Konya’ya gelecek.

Konyaspor’un konuğu Beşiktaş

Tümosan Konyaspor Süper Lig'in 7. haftasında yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.

KONYASPOR’DA 3 EKSİK

Konyaspor bugün saat 18.00’de Kayacık Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Yeşil-beyazlı takımda sakatlığı bulunan Sokol Cikalleshi, Bruno Paz ve Muhammet Demir bu maçta forma giyemeyecek.

Ligde geride kalan 6 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan ev sahibi Anadolu Kartalı, topladığı 9 puanla haftaya 9. sırada girdi. Yeşil-beyazlı ekip, güçlü rakibini yenerek moral bulmak istiyor.

konyasporun-konugu-besiktas-001.jpg

BEŞİKTAŞ'TA MORALLER BOZUK

Süper Lig'in geride kalan 6 haftasında sergilediği performansla beklentilerin oldukça uzağında kalan Beşiktaş, hafta içi oynanan erteme maçında Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olmuştu.

Oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan siyah-beyazlı takım, 10 puanla 6. basamakta yer alıyor.

Beşiktaş'ta Mert Günok, Gedson Fernandes ve Ante Rebic'in sakatlıkları bulunuyor.

konyasporun-konugu-besiktas.jpg

İKİ TAKIM ARASINDA 45. RANDEVU

Beşiktaş, Süper Lig'de Konyaspor ile 45. kez karşılaşacak. İki takım arasında oynanan 44 maçın 24'nü Beşiktaş, 6'sını Konyaspor kazandı. 14 müsabaka ise beraberlikle tamamlandı.

BEŞİKTAŞ ÖZEL UÇAKLA KONYA’YA GELECEK

Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarını, bugün saat 13.00’te Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Konya’ya giderek kampa girecek.

konyasporun-konugu-besiktas-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.