Konyaspor’un kozu taraftarı

Konyaspor’da tüm gözler bugün oynanacak Kasımpaşa maçına çevrildi. Konyaspor, evinde oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışını sürdürmek isterken en büyük kozu taraftarı olacak.

Konyaspor’un kozu taraftarı

Konyaspor’da tüm gözler bugün oynanacak Kasımpaşa maçına çevrildi. Lig lideri Trabzonspor'un 12 puan gerisinde bulunan Konyaspor, evinde oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Yeşil-beyazlıların Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürmesi açısından bu maçtan çıkacak sonuç büyük önem taşırken, Konyaspor bu maçta saha ve taraftar desteğini de kullanarak galibiyete ulaşmak amacında. 

Öte yandan Konyaspor-Kasımpaşa maçı için şu ana kadar 16 bin civarında biletin satıldığı öğrenilirken, taraftarlar yönetimin başlatmış olduğu “Yeşil Tribün” projesine de yoğun ilgi gösteriyor. Maç saatine kadar tribünlerin tamamen dolması beklenirken, Konyaspor yönetimi de taraftara çağrıda bulunarak bu zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamalarını tribünleri doldurmalarını istedi.

TAKIMA MORAL VERECEKLER

Konyaspor taraftarı, kritik Kasımpaşa maçı öncesi takımı meşalelerle karşılayarak moral verecek. Konyaspor Nalçacılılar Taraftarlar Derneği, takım otobüsünü maç öncesi meşalelerle karşılayacaklarını açıklarken, hazırlıklarda devam ediyor.

Konyaspor Nalçacılılar Taraftarlar Derneği, tüm taraftarları takımı karşılamak için çağrıda bulunurken, yaptığı açıklamada, “Değerli taraftarlarımız; Şampiyonlar Ligi iddiamızı sürdürdüğümüz Süper Lig'de Kasımpaşa ile kendi sahamızda karşı karşıya geleceğiz. Henüz her şey bitmedi ve hiç bir şey belli değil. Tüm taraftarlarımızın hedefe odaklanmasını ve başarılı gidişatını sürdüren takımımıza hak ettiği desteği vermesi gerekiyor. Bizler de Nalçacılılar olarak bu kritik karşılaşma öncesi takımımızı meşaleler ile karşılıyoruz. Tüm taraftarlarımızı saat 18:00'de Doğu Tribün önünde bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.