Maça saatler kala heyecan dorukta

Konyaspor- Kasımpaşa maçına saatler kala heyecan dorukta. Konyasporlu futbolcular bu karşılaşmayı kazanarak yeni bir seriye başlamak istiyor.

Maça saatler kala heyecan dorukta

Konyaspor- Kasımpaşa maçına saatler kala heyecan dorukta. Gözler bu karşılaşmaya çevrilirken, her iki takım da birazdan karşılaşmanın oynanacağı olan Recep Tayyip Erdoğan Stadyumuna hareket edecek. 

Sezonun ilk yarısındaki maçta Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Konyaspor, rakibine karşı ilk kez lig dublesi yapmak için sahaya çıkacak.

Öte yandan Teknik direktör İlhan Palut'un öğrencileri geçen hafta mücadelesinde Fenerbahçe'ye 3-0 yenilerek 4 hafta sonra 3 puan kaybetmişti. Konyasporlu futbolcular bu karşılaşmayı kazanarak yeni bir seriye başlamak istiyor.

30 puanla 16. sırada bulunan ve ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Kasımpaşa ise evinde 3 puana uzanıp nefes almak istiyor.

3 YEŞİL-BEYAZLI OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşacak Konyaspor’da Alper Uludağ, Marin Anicic ve Barış Yardımcı forma giyemeyecek.

KASIMPAŞA’DA 4 OYUNCU SAKAT

Ev sahibinde ise cezalı oyuncu yok. Julian Jeanvier, Armin Hodzic, Yusuf Erdoğan ve Fode Koita'nın sakatlığı sürüyor.

KASIMPAŞA - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Kasımpaşa - Konyaspor maçı bugün saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını İlker Takpak ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Kritik mücadelede dördüncü hakem olarak ise Çağdaş Altay görev alacak.

20’NCİ RANDEVU

Kasımpaşa ile Konyaspor bugün oynanacak maçla birlikte 20’nci kez kozlarını paylaşacaklar. Süper Lig’de Kasımpaşa ile daha önce 19 maça çıkan yeşil-beyazlılar, bu maçların 9’unu kazanırken, 5 maçta kaybetti. İki takım arasında oynanan 5 maç da eşitlikle sona erdi. Bu maçlarda Konyaspor rakip fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde 24 gol gördü.

KASIMPAŞA-KONYASPOR MUHTEMEL 11'LER:

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Luckassen, Brecka, Haddadi, Bistrovic, Aytaç, Hajradinovic, Varga, Koomson, Thelin

Konyaspor: Sehic, Skubic, Abdulkerim, Ahmet, Guilherme, Jevtovic, Diomande, Milosevic, Sekidika, Kravets, Cikalleshi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.