Mehmet Baykan’ın Konyaspor genel kurulundaki o sözleri gündem oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Mehmet Baykan’ın divan başkanı olarak görev yaptığı Konyaspor genel kurulundaki sözleri gündem oldu.

Mehmet Baykan’ın Konyaspor genel kurulundaki o sözleri gündem oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Mehmet Baykan, Cumartesi akşamı yapılan Konyaspor Olağanüstü Genel Kurulunda Divan Başkanı olarak görev yaptı.

“KONYASPOR’DA GÖREV YAPMANIN BİR BEDELİ VARDIR”

Kongrenin sonunda bir konuşma yapan Baykan, oldukça sert ifadeler kullandı,

Konyaspor’un borcu olsa da olmasa da her dönem bu tip akbabaların olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini söyledi. Baykan, sosyal medyadan sahte hesaplarla Konyaspor yönetimini ahlaksızca eleştirenlerin Konyaspor’da yerinin olmamasını gerektiğini belirterek, “Bizler gelip geçiciyiz, kurumlar kalıcıdır. Söz konusu olan Konyaspor'dur. Konyaspor Kulübü ne zaman mücadelesinde kıymet artırıcı noktalara gelmişse, o dönemde görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyeleri için çok daha zor hale gelmiştir.  Elbette Konyaspor'da görev yapmanın bir bedeli vardır. Ama bu bedel görev yapanların işine ve karakterlerine varana kadar ağır eleştirilerin yapılması değildir.” dedi.

“HER DÖNEM AKBABALAR OLMUŞTUR”

Herkesin eleştirmeye hakkının olduğunu ifade eden Baykan, görevlerini yapan insanları rencide etmenin ahlaksızlık olduğunu söyledi. Baykan, “Mevcut yönetimleri başarılarıyla takdir etmek, başarısızlıklarıyla eleştirmek herkesin hakkıdır. Sosyal medyada sahte hesaplarla, delikanlıca adıyla sanıyla hesaplaşmayıp, kalleşçe ateş ederek görev yapan insanları rencide ve rahatsız etmek ahlaksızlıktır, alçaklıktır. Bu tip akbabalar Konyaspor’un her döneminde olmuştur, olmaya da devam edecektir. Camianın üzerine düşen görev bu karakterde zihniyette olan insanları içeriye sokmamaktır. Taraftarıyla, yönetimiyle Konyaspor omuz omuza olmak zorundadır. Konyaspor borçlu olabilir. Konyaspor'un varlıkları, ismi, değeri her borcu ödeyecek yeteneğe sahiptir. Bunu da hiç kimse unutmasın.” diye konuştu.

Mehmet Baykan’ın salondakilerden alkış alan bu sözleri, büyük yankı uyandırdı, gündem oldu.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum