Montella ve milli futbolculardan Konya halkına övgü

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcular maç sonrası Konya halkına ev sahipliği için teşekkür etti. Konya’nın milli takıma uğurlu geldiğini söyledi.

Montella ve milli futbolculardan Konya halkına övgü

Montella, maçın oynandığı Konya Büyükşehir Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında, çok özel bir gururu yaşadığını dile getirdi.

Futbolcuların performansından mutlu olduğunu aktaran Montella, "Benim için çok güzel bir gün, çok mutluyum. Maçla alakalı da geliştirmemiz gereken bazı noktalar var, Onları fark ettim. Onların üzerinde duracağız ve çalışacağız. Hazırlıklı bir şekilde istediğimiz bütün hedeflere ulaşmaya çalışacağız." diye konuştu.

“SAHA KENARINDA YAŞADIKLARIM İNANILMAZDI”

Bir gazetecinin stattaki ambiyansın takımdaki etkisini sorması üzerine Montella, şöyle konuştu:

"Taraftarımıza canı gönülden tebrik ve teşekkür etmek istiyorum. Çünkü baktığınızda zaman zaman maçta biraz zorlandığımızda bile sahada bir nebze onikinci adam görevini yerine getirdiler.

Adana Demirspor’dayken birkaç kere tanıklık etme fırsatım olmuştu. Bugün de direkt sahanın kenarındayken yaşadığım gerçekten inanılmazdı. O yüzden çok teşekkür etmek istiyorum."

“KONYA BİZE UĞURLU GELİYOR”

Milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu, Yunus Akgün, Cenk Tosun, İsmail Yüksek ve Kerem Aktürkoğlu’da maç sonu verdikleri röportajda Konya halkına destekleri için teşekkür etti ve Konya’nın kendilerine uğurlu geldiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.