Okan Buruk, Konyaspor maçını düşünüyor

Galataaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Takım olarak üstüne koyuyoruz, fiziksel olarak gelişiyoruz. Cuma günü kendi sahamızda oynayacağımız Konyaspor maçını düşünmeye başlıyoruz artık" dedi.

Okan Buruk, Konyaspor maçını düşünüyor

Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, oyundan son derece memnun olduğunu belirtirken, Konyaspor ile oynayacakları maça da değindi. Buruk, “Takım olarak üstüne koyuyoruz, fiziksel olarak gelişiyoruz. Cuma günü kendi sahamızda oynayacağımız Konyaspor maçını düşünmeye başlıyoruz artık" dedi.

Kasımpaşa galibiyetini değerlendiren Buruk, “1. dakikada net gol pozisyonu kaçırarak başladık. Geriye düştük ama golün dışında çok fazla net pozisyona girdik. İlk yarıda rakip alana çok top getirdik. Maçın bütün bölümlerine hakim olarak oynadık. Top bizdeyken iyi hücumlar yaptık. Savunma geçişlerimiz de iyiydi. Maçın başından sonuna kadar kaçırdığımız çok net pozisyon var” ifadelerine yer verdi.

Takım oyununun ortaya çıktığını ve takım ruhunun artık göründüğünü ifade eden Okan Buruk, “İştahımız var, top hem rakipteyken hem de bizdeyken. Ofansif anlamda izleyenlere çok keyifli maç izlettirdik. 3-2'den sonra bile 2 pozisyona girdik kısa sürede.

Bunları geliştirmeye, devam ettirmeye çalışacağız. Takım olarak üstüne koyuyoruz, fiziksel olarak gelişiyoruz. Cuma günü kendi sahamızda oynayacağımız Konyaspor maçını düşünmeye başlıyoruz artık” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.