Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 7 Nisan'da kentte oynanacak olması, Şanlıurfalıları heyecanlandırdı.

Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı

Şanlıurfa'da, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 7 Nisan'da kentte oynanacak olması sevinçle karşılandı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tarihi ve kültürel mirasıyla ünlü şehri, Türk futboluna damgasını vuracak bir mücadeleye tanık olmaya hazırlanıyor.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) kararıyla Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kozlarını paylaşacağı Süper Kupa'nın final heyecanı, 7 Nisan Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa'da yaşanacak.

DEPREM VE SELDEN ETKİLENEN KENTE MORAL OLACAK

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yetim, yaptığı açıklamada, kente yakışır bir final maçının olacağına inandığını söyledi.

Organizasyonun kentte önemli bir moral kaynağı olacağını aktaran Yetim, şunları kaydetti:

"Şanlıurfa'da ardı ardına yaşanan deprem ve sel felaketinin halen yaraları tazeliğini koruyor. Şehrimizdeki moral ve motivasyonun artırılması adına çok güzel bir organizasyon olacaktır. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler kentimizdeki tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla organizasyonun en iyi şekilde geçebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Maçın Şanlıurfa'da oynanması hem ekonomik hem sosyal hem de kültürel kaynaşmaya katkı sağlayacaktır. Deprem ve sel travmasını henüz üzerimizden tam atamadığımızdan psikolojik destek de olacaktır. Türkiye'nin her yerinden vatandaşımız bu vesileyle şehrimizi görme imkanı bulacak. Şanlıurfa bu maçı yüzünün akıyla geçirecektir."

"BÖYLESİ MOTİVASYONA İHTİYACIMIZ VARDI"

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haşim İzol da kupa finalinin kente verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İki kulübü kentte görecek olmaktan gurur duyduklarını vurgulayan İzol, şöyle konuştu:

"Şehir adına güzel bir ambiyans olacaktır. Şehir olarak deprem ve sel felaketi gibi olağanüstü zorlukların ardından böylesi bir motivasyona ihtiyacımız vardı. İki takımın yönetiminden taraftarına hepsini en iyi şekilde ağırlamayı planlıyoruz. İki takımın taraftarlarını da mutlaka şehrimize bekliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.