Sarayönü Belediyespor sezonu açtı

Yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Sarayönü Belediyespor 2020- 2021 futbol sezonunu kurban keserek açtı.

Sarayönü Belediyespor sezonu açtı

2020 - 2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek Sarayönü Belediyespor sezonu açtı. Parolasını önce Konya birinciliği, sonra "şampiyonluk" olarak belirleyen ve bu doğrultuda yaptığı transferlerle dikkat çeken Sarayönü Belediyespor'da yeni sezon öncesi kurban kesilerek dua edildi.

Kulüp Başkanı Erdal Demirpolat ve futbolcular alınlarına ve kramponlarına kurbanın kanını sürdü. Transfer edilen 17 futbolcu ile seçmelerde takıma girmeye hak kazanan 4 futbolcu, yeni sezon hazırlıkları için sahaya çıktı. Sarayönü Belediyespor’lu futbolcular, Başkan Erdal Demirpolat ve teknik heyetle birlikte basın mensuplarına poz verdi. Oynanan hazırlık maçında Sultanhanı Eşmekayaspor ile 2 - 2 berabere kalan Sarayönü Belediyespor'un golleri Ahmet Sarı ve Veli Tekin'den geldi.

sarayonubelediyespor1.jpg

BAŞKAN DEMİRPOLAT ÇAĞRIDA BULUNDU

Kulüp Başkanı Erdal Demirpolat, yaptığı açıklamada destek çağrısında bulundu. Sarayönü Belediyespor’un profesyonel lige çıktığı takdirde Sarayönü'nün reklamı ve tanıtılması noktasında katkısı olacağının vurgusunu yapan Demirpolat, Sarayönü Belediyespor’un 3. Lig özlemini dindirmek istediklerini, 2020 - 2021 sezonunun hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.