Son şampiyon Kayseri'de sahaya çıkıyor

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonu Kayseri'de açıyor. Sarı-kırmızılı ekip kadrosunu önemli isimlerle takviye etti. Kayserispor ise transfer tahtası kapalı olduğu için henüz transfer yapamadı.

Son şampiyon Kayseri'de sahaya çıkıyor

İdeal ilk 11'ini çok büyük oranda koruyan ve önemli takviyeler de yapan Galatasaray, sezonu deplasmanda renktaşıyla yapacağı maçla açacak.

Kayserispor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği sezonun ilk hafta mücadelesine RHG Enertürk Enerji Stadyumu ev sahipliği yapacak.

21:45'te başlayacak zorlu karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Müsabaka, beIN SPORTS 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Mauro Icardi ve Kaan Ayhan'ın bonservislerini alan Galatasaray, hücum hattına Wilfried Zaha, Tete, Cedric Bakambu ve Halil Dervişoğlu, orta sahaya Kerem Demirbay, savunma hattına Angelino ve kaleci Günay Güvenç'i transfer etti.

KAYSERİSPOR TRANSFER YAPAMADI

Kayserispor ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi transfer tahtasını açamaması nedeniyle kadrosunu güçlendirme fırsatı elde edemedi. İç Anadolu ekibi bununla birlikte Bernard Mensah, Emrah Başsan, Mario Gavranovic ve İlhan Parlak gibi tecrübeli oyuncularını bünyesinde tutamadı.

44 MAÇIN 24’NÜ GALATASARAY KAZANDI

İki takım arasındaki rekabete bakıldığında; oynanan 44 maçın 24'ünden Galatasaray galibiyetle ayrıldı. 15 müsabaka berabere sonuçlanırken, 5 karşılaşmada kazanan taraf Kayserispor oldu.

MUHTEMEL 11'LER

Kayserispor: Bilal, Ramazan, Attamah, Kolovetsios, Carole, Ali Karimi, Kemen, Gökhan, Cardoso, Mane, Thiam.

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Oliveira, Berkan, Barış, Mertens, Kerem, Bakambu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.