Spor kamuoyu Mehmet Baykan'a sahip çıktı

Sahada alınan başarısız sonuçların faturasını hayatını Türk Sporuna adayan Konyalı bürokrat Mehmet Baykan'a çıkarma çalışmaları beyhude kaldı. 

Spor kamuoyu Mehmet Baykan'a sahip çıktı

Hayatını Türk sporuna adayan ve bugüne kadar yaptığı başarı çalışmalarla sıkça adından söz ettiren Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı 'Konyalılık' kimliğini öne çıkararak yıpratma çabaları tepkiyle karşılandı. 

Denizli'deki puan kaybının ardından Trabzonspor medyası geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da topyekün Baykan'a ve onun Konyalılık kimliğini öne çıkararak saldırıya geçti. Sahada alınan başarısız sonuçların öz eleştirisini yapmak yerine temelsiz iddialarla kaleme alınan sözde haber metinleri gazetecilik ilkeleri ve etik kuralları açısından da gülünç bulundu. 

Özellikle amatör spora yıllarını vererek her kesimin takdirini kazanan, geçtiğimiz aylarda bir süredir yürüttüğü görevine asaleten atanan ve aynı zamanda TFF Başkanvekilliği görevini de yürüten Baykan'a başta Konya spor kamuoyu olmak üzere Türk sporunun tüm paydaşları sahip çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.