Süper Lig'de 11. hafta başlıyor

Trendyol Süper Lig'de 11. haftanın perdesi, yarın oynanacak tek maçla açılacak. Galatasaray Cuma günü sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de 11. hafta başlıyor

Galatasaray ile Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında yarın oynayacakları karşılaşma ile ligde 39. kez karşılaşacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksindeki maç saat 20.00'de başlayacak.

Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde 9 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligde tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan sarı-kırmızılı takım, topladığı 28 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi.

Kasımpaşa ise 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi sonucunda 18 puan topladı. Lacivert-beyazlı takım, ligde 5. sırada yer alıyor.

LİGDE SON 9 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 9 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 21 maçı kaybetmedi.

MUSLERA CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, Kasımpaşa maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Uruguaylı kaleci, yarın kart görmesi durumunda 12. haftadaki Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.