Süper Lig’de günün maçları

Trendyol Süper Lig erteleme maçlarıyla devam ediyor. TFF'nin açıkladığı programa göre, bugün 4 müsabaka oynanacak. İşte günün maçları…

Süper Lig’de günün maçları

Alanyaspor Süper Lig 16. hafta erteleme maçında bugün Ankaragücü ile karşılaşacak. Alanya Oba Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

ALANYASPOR’UN KONUĞU ANKARAGÜCÜ

Son maçında Antalyaspor ile berabere kalan Alanyaspor 21 puanla 11. basamakta bulunuyor.

Başkent ekibi ise sahasında Trabzonspor’a 1-0 yenilmiş ve galibiyet hasreti 5 maça çıkmıştı. Ligdeki son galibiyetini 13. hafta maçında deplasmanda 1-0'lık skorla Gaziantep FK karşısında elde eden Ankaragücü, 20 puan ve averajla 12. sırada yer alıyor.

PENDİKSPOR'UN RAKİBİ ANTALYASPOR

Saat 17.00’de başlayacak bir diğer karşılaşmada Pendikspor sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak. Pendikspor, ligde son 6 maçından sadece 2 puan çıkarabildi.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde ilk galibiyetini arayan Antalyaspor ise geride kalan 18 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 25 puanla 9. sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ RİZE DEPLASMANINDA

Saat 20.00’de ise iki müsabaka oynanacak Beşiktaş, Rizespor'la deplasmanda karşılaşacak.

Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip 29 puanla 6. basamakta bulunuyor. Beşiktaş'la aynı puana sahip Rizespor ise averajla 5. sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ta 7 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Rizespor karşısında forma giyemeyecek. İç sahada oynadığı son 3 maçında galibiyet yüzü göremeyen siyah beyazlı ekip, deplasmanda oynadığı 3 maçta ise yenilmedi.

İSTANBUL DERBİSİ

Kasımpaşa ise sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Yaptığı 18 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa 26 puanla 8. sırada yer alıyor. Başakşehir ise 20 puanla 13. sırada bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.