Süper Lig’de günün programı

Süper Lig’de 19. hafta müsabakaları bugün oynanacak 3 karşılaşma ile tamamlanacak. Haftanın kapanış maçında Konyaspor deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak.

Süper Lig’de günün programı

Günün açılış karşılaşmasında Kayserispor ile Sivasspor kozlarını paylaşacak. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak karşılaşmada Alper Akarsu düdük çalacak.

KAYSERİSPOR'UN KONUĞU SİVASSPOR

Recep Uçar yönetimindeki Kayseri ekibi iki maçlık galibiyet hasretine evinde son vermek istiyor.

Son iki maçında Fenerbahçe ve Konyaspor'a yenilen Mondihome Kayserispor bu maçta alacağı 3 puan ile yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Kayseri ekibi, haftaya 29 puanla 4'üncü sırada girdi.

Konuk Sivasspor ise 21 puanla 10'uncu sırada bulunuyor. Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Yiğidolar, yeni teknik direktörü Bülent Uygun ile Kayseri deplasmanında kazanarak seri yakalamak istiyor.

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR'A KONUK OLACAK

Saat 16.00’da başlayacak mücadelede ise lider Fenerbahçe, İstanbulspor'a konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Süper Lig'in 17 hafta oynanan ilk bölümünde 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, 44 puan toplarken, aynı puana sahip Galatasaray'ın averajla önünde lider durumda bulunuyor.

17 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik almasına karşın Trabzonspor mücadelesinde takımın sahadan çekilmesiyle 3 puanı silinen İstanbulspor ise 5 puanla ligin son sırasında.

KONYASPOR’UN RAKİBİ GALATASARAY

Haftanın kapanış maçında Konyaspor ile Galatasaray karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

CİKALLESHİ VE BERNARDONİ KADRO DIŞI BIRAKILDI

Galatasaray maçı öncesi Konyaspor’da şok bir gelişme yaşandı. Alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çeken Cikalleshi ve Bernardoni yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı.

Ligin geride kalan bölümünde 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 44 puan topladı.

Konyaspor ise bu sezon beklentileri karşılayamadı. Yeşil-beyazlılar, ligde çıktığı maçların 4'ünü kazanırken, 6'sında berabere kaldı ve 7'sini kaybetti. Konya ekibi, topladığı 18 puanla haftaya 16. sırada başladı.

Son maçında Kayserispor'u yenen Hakan Keleş'in ekibi, güçlü rakibine sürpriz yapmayı amaçlıyor.

GALATASARAY'DA EKSİK ÇOK

Galatasaray'da 7 oyuncu, çeşitli nedenlerle Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Icardi, Sanchez ve Oliveira, sarı kart cezalıları Sacha Boey ve Torreira ile ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, bu maçta görev yapamayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.