TFF 3. Lig’de sezon bitti! İşte düşen takımlar ve play-off eşleşmeleri

1922 Konyaspor’un da mücadele ettiği TFF 3. Lig’de sezon sona erdi. 2. Lig'e yükselmek için play-off eşleşmeleri ile küme düşen takımlar belli oldu.

TFF 3. Lig’de sezon bitti! İşte düşen takımlar ve play-off eşleşmeleri

TFF 3. Lig'de son hafta karşılaşmalarının tamamlanmasıyla gruplarda şampiyon olan Kepezspor, Batman Petrolspor, Karaköprü Belediyespor ve Bitexen Adana 1954, TFF 2. Lig'e çıkma başarısı gösterdi.

Karatay Termal 1922 Konyaspor son maçında Bornova 1877’ye 2-1 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta kümede kalmayı garantileyen yeşil-beyazlılar sezonu 28 puanla 11. sırada tamamladı.

SÜPER LİG’DEN AMATÖR LİGE

Bir zamanlar Süper Lig’de mücadele eden ve Türkiye Kupasını kazanan Akhisarspor gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

1. Grup'ta Gümüşhane Sportif Faaliyetler, Malatya Arguvanspor, Tarsus İdman Yurdu, 2. Grup'ta Hacettepe 1945, Eynesil Belediyespor, Sapanca Gençlikspor, 3. Grup'ta Darıca Gençlerbirliği, Akhisarspor, Sivas Dört Eylül, 4. Grup'ta ise Siirt İl Özel İdaresi, Çatalcaspor ve Sultanbeyli Belediyspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü.

1922-konyasporun-da-mucadele-ettigi-tff-3-ligde-sezon-sona-erdi-2-lige-yukselmek-icin-play-off-eslesmeleri-ile-kume-dusen-takimlar-belli-oldu.jpeg

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

2. Lig'e yükselmek için play-off'a kalan takımlar ve eşleşmeler de belli oldu. Gruplarını ikinci sırada bitiren 1. Grup'ta Aliağa Futbol, 2. Grup'ta Elazığspor, 3 Grup'ta Erbaaspor, 4. Grup'ta ise Sebat Gençlikspor play-off 3. turunda mücadele edecek. İlk maçlar 2 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

3. Lig'de play-off 1. tur eşleşmeleri şöyle:

1. Grup:

Ayvalıkgücü Belediyespor-Edirnespor

52 Orduspor-İnegöl Kafkasspor

2. Grup:

Karşıyaka-Anadolu Üniversitesi

Turgutluspor-Efeler 09

3. Grup:

Silivrispor-Belediye Kütahyaspor

Bornova 1877 Sportif Faailyetler-Kuşadasıspor

4. Grup:

Muş 1984 Muşspor-Bursa Yıldırım

Tokat Belediye Plevne-Armoni Alanya Kestelspor

1922-konyasporun-da-mucadele-ettigi-tff-3-ligde-sezon-sona-erdi-2-lige-yukselmek-icin-play-off-eslesmeleri-ile-kume-dusen-takimlar-belli-oldu.png

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.