TRANSFER HABERLERİ I FENERBAHÇE, RİCK KARSDORP'UN PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gelecek sezon hedeflerine ulaşmak için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Fenerbahçe , Rick Karsdorp'u gündemine aldı.

TRANSFER HABERLERİ I FENERBAHÇE, RİCK KARSDORP'UN PEŞİNDE

Ryan Kent ve Edin Dzeko hamleleriyle transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, sağ bek pozisyonunda da aradığı ismi buldu. Sarı-lacivertliler, Roma forması giyen Rick Karsdorp'u geniş transfer listesine dahil etti.

Bright Osayi Samuel'in Avrupa'dan talipleri olması nedeniyle sağ bek pozisyonuna takviye yapmayı hedefleyen sarı-lacivertliler bu doğrultuda gündemine Rick Karsdorp'u ekledi. Nijeryalı futbolcunun ayrılması halinde Roma'nın tecrübeli sağ beki için hamle yapılacağı öğrenildi.

28 yaşındaki Hollandalı sağ bek, geride kalan sezonda Serie A devinde 18 maça çıktı. Rick Karsdorp toplam 986 dakika sahada kaldı ancak herhangi bir skor katkısı veremedi. Feyenoord altyapısında yetişen Rick Karsdorp, 2017-2018 sezonunda Roma'ya 16 milyon euro bedelle transfer oldu. Hollandalı oyuncu, 2019-2020 sezonunda ise Eredivisie ekibinde kiralık olarak forma giydi.

Hollanda Milli Takımı'nda 3 maça çıkan Rick Karsdorp'un güncel piyasa değeri 7 milyon euro. 28 yaşındaki sağ bekin sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.       

transfer-haberleri-i-fenerbahce-rick-karsdorpun-pesinde.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.