Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Ankaragücü'nün rakibi Beşiktaş

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bugün deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Çarşamba günü ise Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Ankaragücü'nün rakibi Beşiktaş

Türkiye Kupası’nda yarı final ilk maçları 23-24 Nisan’da oynanacak. Ankaragücü ligde 2-0 mağlup olduğu Beşiktaş’la bu kez kupa maçında karşılaşacak. Eryaman Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak.

Türkiye Kupası'na 5. turdan dahil olan Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek adını son 16 takım arasına yazdırdı. Siyah-beyazlı ekip, son 16 turunda Antalyaspor'a 2-1 üstünlük kurarak çeyrek finale yükseldi. Beşiktaş, çeyrek finalde ise Konyaspor'u 2-0 yenerek son 4 ekip arasına kaldı.

MKE Ankaragücü ise 3. turdan itibaren mücadele ettiği kupada sırasıyla Malatya Arguvanspor (2-0), İskenderunspor (3-1), Rizespor (3-1), 24Erzincanspor (5-1) ve Fenerbahçe'yi (3-0) eleyerek yarı finale yükseldi.

İki takım arasında bu sezon Süper Lig'de oynanan ilk maç 1-1 berabere tamamlanırken, ikinci müsabakayı Beşiktaş 2-0 kazandı.

Siyah-beyazlı takım, 7 Mayıs'ta Dolmabahçe'de oynanacak rövanş öncesi Ankara'dan avantajlı bir skorla dönmeye çalışacak.

Çarşamba günü ise Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Maç saat 20.30'da başlayacak.

Kupayı müzesine götürecek ekip, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.