UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde rövanş zamanı

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasında ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor rövanş maçlarında yarın rakipleri ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde rövanş zamanı

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 3. eleme turu rövanş maçları başlıyor.

Beşiktaş yarın sahasında Azerbaycan temsilcisi Neftçi’yi konuk edecek. Beşiktaş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. Müsabakayı Avusturyalı hakem Julian Weinberger yönetecek.

Maç TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanan ilk mücadeleyi Aboubakar, Muleka ve Salih Uçan'ın kaydettiği gollerle 3-1 kazanan Beşiktaş, adını play-off turuna yazdırmaya çalışacak.

FENERBAHÇE MARİBOR KARŞISINDA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında yarın deplasmanda Slovenya'nın Maribor takımıyla karşı karşıya gelecek.

Ljudski Vrt Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.15'te oynanacak. Müsabakayı Portekizli hakem Fabio Verissimo yönetecek. Kadıköy'de oynanan ilk karşılaşmada rakibini 3-1 ile geçen sarı-lacivertliler, tur için sahaya çıkacak.

ADANA DEMİRSPOR OSİJEK DEPLASMANINDA

İlk maçta rakibini 5-1 yenen Adana Demirspor ise rövanş maçında yarın Hırvatistan temsilcisi Osijek ile deplasmanda karşılaşacak.

Opus Arena'da saat 21.00'de başlayacak müsabakayı, İngiltere Futbol Federasyonundan hakem John Brooks yönetecek. Karşılaşma, TV 8,5 kanalından naklen yayımlanacak.

İlk maçta önemli bir avantaj elde eden mavi-lacivertliler, turu geçmesi halinde, play-off turunda Avrupa Ligi'nden Olympiakos-Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak.Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında boy gösteren Adana Demirspor, Osijek'i rövanş maçında da mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.