Acı Haber! Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör şehit oldu

Van'da eğitim sırasında fenalaşıp hastaneye kaldırılan Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör (27) şehit oldu. 2 yıllık evli 1 çocuk babası Güngör, memleketi Adana'da toprağa verildi. Şehidin eşinin polis memuru olduğu öğrenildi.

Acı Haber! Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör şehit oldu

Van İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör, eğitim sırasında fenalaştı. Ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güngör, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak dün, şehit oldu.

Güngör'ün şehadet haberi, memleketi Adana'nın İmamoğlu ilçesindeki baba evine ulaştı. İlçeye bağlı Fatih Mahallesi'ndeki ailesinin evine gelen askeri heyet, acı haberi baba Feyyaz ve anne Nevriye Güngör'e verdi. Şehit evine ve bulunduğu sokağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları taziye için baba evine akın etti.

Şehit Güngör'ün, polis memuru Büşra Ağca Güngör ile 2 yıllık evli ve 1 çocuklarının olduğu öğrenildi.

VALİ KÖŞGER'DEN TAZİYE MESAJI

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger de sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Vali Köşger'in paylaşımında, "Van’da görevi başında kalp krizi geçirerek şehadete yürüyen Adana-İmamoğlulu hemşehrimiz Uzman Çavuş Burak Can Güngör’e Allah'tan rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına sabır metanet diliyorum. Şehidimizin mekanı cennet, makamı ali olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadeleri yer aldı.

aci-haber-jandarma-uzman-cavus-burak-can-gungor-sehit-oldu.jpg

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı kışlasındaki eğitim sırasında fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör'ün cenazesi, uçakla memleketi Adana'ya getirildi.

Güngör'ün Türk bayrağına sarılı tabutu, önce İmamoğlu ilçesi Saygeçit Mahallesi'ndeki baba evine, ardından da mezarlığa götürüldü.

aci-haber-jandarma-uzman-cavus-burak-can-gungor-sehit-oldu-002.jpg

Burada düzenlenen törene, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral İsmail Balıbek, Vali Yavuz Selim Köşger, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile ailesi, akrabaları ve komşuları katıldı.

Şehidin cenazesi, araçtan indirilirken annesi Nevriye Güngör ile kız kardeşi Sevgihan Bulut ile anneannesi Sebahat Tor, gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Güngör'ün polis memuru eşi Büşra Ağca Güngör, meslektaşlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.

Baba Feyyaz Güngör'ü ise Vali Köşger teselli etti. Helallik alınmasından sonra kılınan cenaze namazının ardından şehit Burak Can Güngör'ün cenazesi, toprağa verildi.

aci-haber-jandarma-uzman-cavus-burak-can-gungor-sehit-oldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.