Annesine şiddet uygulayan üvey babasını öldürmüştü! İlk karar verildi

Bursa'da 15 yaşındaki bir çocuk, annesine ve kendisine şiddet uyguladığını öne sürdüğü üvey babası Erol Kutlu'yu (38) bıçaklayarak öldürmüştü. Şüpheli çocuk tutuklandı.

Annesine şiddet uygulayan üvey babasını öldürmüştü! İlk karar verildi

Olay, Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi Günaydın Sokak’ta yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; binanın ilk katında yaşayan ve uyuşturucudan suç kaydı bulunan Erol Kutlu ile dini nikahla birlikte yaşadığı H.D. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Bu sırada evde olan kadının ilk eşinden olan oğlu E.D., Kutlu'yu bıçakladı. Çevredekilerin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlıkçıların ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Kutlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polisin gözaltına aldığı ve emniyetteki ilk ifadesinde, Kutlu'nun sürekli annesine ve kendisine şiddet uyguladığını, olay sırasında da annesini dövdüğü gerekçesiyle mutfaktan aldığı bıçakla saldırdığını itiraf ettiği öğrenilen E.D., Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

annesine-siddet-uygulayan-uvey-babasini-oldurmustu-ilk-karar-verildi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.