Bakan Güler: Son 5 günde 78 terörist etkisiz hale getirildi

Son Dakika Haberi! Bakan Güler: Bugüne kadar Pençe serisi üs bölgelerimize 3 bin 150 defa saldırı ve taciz girişimi yapıldı. Bu saldırılarda 1689 terörist etsiziz hale getirildi. Irak ve Suriye'nin kuzeyinde son 5 günde 78 terörist etkisiz hale getirildi.

Bakan Güler: Son 5 günde 78 terörist etkisiz hale getirildi

TBMM Genel Kurulu'nda, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirmede yaptı.

Bugüne kadar Pençe serisi üs bölgelerine 3 bin 150 defa saldırı ve taciz girişimi yapıldığını belirten Bakan Güler, "Bu saldırılarda 1689 terörist etsiziz hale getirildi. Irak ve Suriye'nin kuzeyinde son 5 günde 78 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

Bakan Güler yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Pençe bölgesinde üs bölgelerimize PKK'lı teröristlerin 3 bin 151 taciz ve sızma girişimi oldu. Bu saldırılara mukabil Irak'ın kuzeyinde 1689 terörist etkisiz hale getirildi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör hedefleri vuruldu. Toplam 114 hedef imha edildi. 78 terörist etkisiz hale getirilerek şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı. Tabii ki bunların hiçbirisi 1 şehidimizin tırnağına bile değmez. Acımızı dindirmez. Dolayısıyla asla geri adım atmadan son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Pençe bölgesinde üs bölgelerimize PKK'lı teröristlerin 3 bin 151 taciz ve sızma girişimi oldu. Bu saldırılara mukabil Irak'ın kuzeyinde 1689 terörist etkisiz hale getirildi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör hedefleri vuruldu. Toplam 114 hedef imha edildi. 78 terörist etkisiz hale getirilerek şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı. Tabii ki bunların hiçbirisi 1 şehidimizin tırnağına bile değmez. Acımızı dindirmez. Dolayısıyla asla geri adım atmadan son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.